keuken apparaten

Deze apparaten mogen niet ontbreken in jouw keuken

Heb je een nieuwe woning en wil je deze gaan inrichten? Deze apparaten mogen niet ontbreken in jouw keuken. Alvorens je kookapparatuur gaat aanschaffen is het belangrijk dat je weet hoe je het wilt gaan gebruiken. Goed om dit voor jezelf helder te hebben, zodat je de juiste aanschaf doet.

Gasfornuis, kook- of inductieplaat

In een keuken moet je natuurlijk kunnen koken. Vroeger had je alleen de keuze uit een gasfornuis, maar tegenwoordig kun je ook kiezen voor een elektrische kookplaat of inductieplaat. Voor elk budget zijn er diverse mogelijkheden.

Oven

Houd je van bakken of ovenschotels maken? Dan mag een oven niet ontbreken in je keuken. Ook de oven kun je in diverse soorten, maten en prijsklassen verkrijgen. Je hebt vast wel eens van een combi-oven gehoord en waarschijnlijk heb je er nu zelfs een in je keuken staan. Maar hoe zit het met een stoomoven? Weet je nog niet welke oven je moet kiezen laat je dan eens inspireren en informeren door een keukenspecialist.

Koelkast/vriezer:

De koelkast een must-have in elk huishouden. Deze behoeft eigenlijk geen extra uitleg. Een vriezer of een aparte vriesvlak? Dat is een keuze die je zelf moet maken. Of het algemeen is het aan te raden om een aparte vriezer aan te schaffen. Voor een gemiddelde huishouding heb je toch altijd meer ruimte nodig dan je denkt.

Magnetron

Een magnetron is een essentieel onderdeel in de keuken. Je kunt het gebruiken om etenswaren op te warmen, diepvriesproducten te ontdooien, mais te poffen of rijst te koken.

Waterkoker

Een waterkoker is een essentieel apparaat in de keuken. Er zijn talloze momenten dat we in de keuken warm water nodig hebben of heerlijk een thee willen maken. Wat is dan handiger dan een waterkoker?

Koffiezetapparaat

Voor de koffie liefhebbers kan een koffiezetapparaat niet ontbreken in de keuken. Een Senseo, Nespresso of koffiebonen apparaat, er iets voor ieder wat wils.